modified on 7 paź 2019 at 18:49 ••• 8 833 views

Prodiusier

Z Winogrona.org

(Różnice między wersjami)
(Zdjęcia)
Linia 34: Linia 34:
'''Koronka'''
'''Koronka'''
<gallery widths=180px heights=180px perrow=4>
<gallery widths=180px heights=180px perrow=4>
-
Plik:foto1.jpg|opis zdjęcia
+
 
-
Plik:foto2.jpg|opis zdjęcia
+
Plik:Prodiusser-koronka.jpg|Prodiusier - koronka, foto: GrapesEater
 +
 
</gallery>
</gallery>

Wersja z 09:00, 22 maj 2016

Prodiusier
Rodzice Podarok Zaporożu x XVII-10-26
Gatunek Hybryda międzygatunkowa
Kraj pochodzenia Rosja
Masa grona 500 - 800 g
Masa jagód 10 g
smak Zharmonizowany
Termin dojrzewania 10-20.09
Mrozoodporność -23 °C250,15 K
-9,4 °F
450,27 °R
Zapylanie obcopylna
Zawartość cukrów 17 - 19 °Bx
Zawartość kwasów 6 - 7 g/l

Opis

Nowa odmiana deserowa. Dojrzewa w tym samym czasie, co Arkadia. Grona średniej wielkości 500 - 800g. Jagody duże, do 10g.

Choroby

Cięcie

Synonimy

Tematy na naszym forum

Literatura

Zdjęcia

Koronka

Liście

Kwiatostan

Grona

Jagody

Krzew

Fakty o Prodiusier — Kliknij + aby znaleźć podobne strony.RDF feed
Dojrzewanie10-20.09  +
Drewnienie łozydobre  +
GatunekHybryda międzygatunkowa  +
KrajRosja  +
Masa500 -800g  +
Masa jagód10 g  +
Mrozoodpornosc250,15 K (-23 °C, -9,4 °F, 450,27 °R)  +
OdmianaProdiusier  +
Plennośćwysoka  +
SmakZharmonizowany  +
Wzrostsilny  +
Zawartość cukrów17 -19  +
Zawartość kwasów6 -7  +