Atrybut:Zawartość cukrów
Z Winogrona.org
Atrybut "Zawartość cukrów" służy do opisania zawartości cukrów w soku z dojrzałych jagód. Jednostką jest Brix [°Bx] -- jednostki nie podaje się w zapisach, wystarczy wartość liczbowa.
(poprzednie 25) (następne 25)
Strony używające atrybutu “Zawartość cukrów”
Pokazano 25 stron używających tego atrybutu.
A | |
---|---|
Attika + | 18 + |
Aurora + | 17 + |
Awgusta + | 23 + |
Awgustowskij + | 16,3 + |
Aładdin + | 19 + |
Ałtaj + | 23 + |
Ałyj2 + | 16 + |
B | |
BV-16-18 + | 15 + |
Baco noir + | 21 + |
Bajkonur + | 14 -17 + |
Bakłanowskij + | 20 + |
Balet + | 21 + |
Berliński Czarny + | 21 + |
Beta + | 22,3 + |
Bianca + | 21,6 + |
Biełyj KoKł + | 17 + |
Biełła + | 21 -22 + |
Bogatianowskij + | 18 -22 + |
Boglarka + | 14 + |
Bronx Seedless + | 18,4 + |
C | |
Cabernet Cantor + | 21 + |
Cabernet Cortis + | 20,8 + |
Cabernet Eidos + | 23 + |
Cabernet Foch + | 21 + |
Cabernet Franc + | 22,5 + |
Fakty o Zawartość cukrów — Kliknij + aby znaleźć podobne strony.RDF feed
Ma typTa własność jest unikalna dla tej wiki. | LiczbaTen typ danych należy do standardowych typów dla tej wiki. + |